Publicerat: / Dress For Success

Hårsalong resultat!!

Gaah. Så här ser mitt hår ut nu. Jag är verkligen nöjd. Hon lyckades få bort väldigt mycket av de varma nyanserna så att det blev kallt/askigt istället. Älskar denna färg! Önskar förövrigt att mitt hår alltid hade denna volym och dessa lockar... ;) 
Första gången jag gör något sånt här på en salong. De tog t 2 - 2.5 timmar. I'M HAPPY
 
 
När det var klart och jag skulle betala hämtade jag vattenflaskan och la i den i väskan... Sedan vände jag mig om för att hämta något annat. Och när jag skulle ta pengarna från väskan hade vattenflaskan varit helt öppen och det var en bassäng i hela väskan. Mitt i den ligger min kära iPhone.
Nu skakar skärmen och har olika filter över sig då och då... Jag bara hoppas och hoppas så mycket att den kommer bli bra.... Vet verkligen inte vad jag ska göra annars. Har inte alls pengar för en ny och jag är bunden 1,5 år till. HOPPAS.
 
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo