Publicerat: / Dreams&Plans

Hello There NYFA this is Josie speaking...

Fråga: Hej! Vet du vad du ska göra efter studenten? Kan du göra ett inlägg om det? :D
Hello! Vilken bra timing att jag fick denna fråga för skulle just gå in och skriva ett inlägg lite om det. 
 
 
Jag satt och tittade runt på internet efter exempel på hårfärger ( Ska inom kort göra en hårmakeover som jag fick i julklapp! ) och plötsligt händer det!! Min telefon ringer och jag ser ett långt nummer som startar på 001 och innehöll parenteser. Under numret står det Northern ''Los Angeles Area''. Förstod på en gång att det var New York Film Academy eftersom jag requestat information. Mitt hjärta slog några volter och sedan stannade jag upp som i en komedi för att jag glömde bort vilket namn jag skulle använda. Men sedan kom jag på att det är Josie och inte Josefin så jag svarade ''Hi this is Josie''. 
Detta gav mig en kick. En reminder av vad som kommer, vad jag är menad att göra och att det bara är tuta och kör som gäller. Skolan just nu mår vara kaos men jag har detta. Kan inte vänta tills jag tar mina headshots och kastar mig ut i inspelningar, auditions och kurser igen. 
 
 
 
Alltså. Efter gymnasiet ska jag flytta till L.A och studera skådespeleri för att sedan klättra upp inom branschen där borta. En skola som är en stor kandidat i mitt val är New York Film Academy i Burbank / Los Angeles.
Ska bara göra vad jag älskar varje dag. Ha sjukt kul, jobba hårt, träffa bra och kreativa människor och ta mig till de stora produktionerna. That's the plan. I alla fall del av den. Har massor av andra drömmar också. Vill resa så mycket som möjligt och fortsätta med dansen och sången. Med mer.. Som det ser ut som nu är det Januari 2017 som gäller. Kommer alltså ha ett halvår i Sverige efter studenten till att tjäna in mer pengar och göra mig redo. 
Jag har en vän från detta land som jag kommer bo tillsammans med och hon kommer även gå på samma skola. I alla fall är det vad som är planerat nu! Vi kommer absolut hitta någon mer / några fler roomies ( gärna som satsar på samma eller liknande ) 
 
 




KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo