Publicerat: / Dans

''I'd rather be at the bottom of a ladder I want to climb, than at the top of a ladder I don't want to climb''

Jag har verkligen hittat min motivation och driv till det jag vill göra. Alltid när man har stora drömmar om att följa sina passioner och då man siktar högt, så kommer det perioder då man tvivlar eller tappar motivation.
Jag behövde bara bli påminnd om vad det är jag vill så jäkla mycket. Om vad jag fullständigt älskar och vad jag skulle flyga upp ur sängen för att få göra varje dag. Och det har jag.
 
 
Jag vill vara del av ett grymt cast på en stor produktion ( serie eller film ) Där man jobbar hårt varje dag och har sjukt kul medans man gör det. Omringad av roliga, kreativa  och bra personer som snart blir som ens familj. 
Berätta en en historia, gå in i en annan värld och göra ett intryck på alla som kollar.
Jag vill dansa så mycket som möjligt. Utvecklas så mycket jag kan och bli riktigt bra. Jag har ju dansat hela mitt liv, men nu på senare tid har min kärlek för dansen verkligen vuxit och jag har bestämt mig för att bli grym helt enkelt. 
 
Har suttit och kollat på skolor hit och dit. (NYFA vet ni ju redan om! Men vill ha flera options öppna och söka till fler). Tänkt att kanske besöka och plugga/jobba i fler länder förutom USA t.ex Australien? (Finns bra filmbransch och dansindustri där också). Har oroat mig över hur jag ska kunna dansa om jag skådespelar dag ut och dag in på en film/skådespelarskola.... Och vad är bra för mig? För min karriär? Och blablabla. 


Det jag kommer göra nu är att fokusera på slutprodukten. Drömmen, visionen. Att jag är där på inspelningen varje dag. Att jag är en fantastisk dansare och skådespelare. Människorna jag har runt om kring mig, möjligheterna som dyker upp överallt. Detta tror jag starkt på och det är så Law Of Attraction / The Secret fungerar. 
Så jag andas ut för jag vet att jag kommer hamna där. Det är där jag ser mig själv. Hur det ska gå till spelar ingen roll. Det kommer att hända automatiskt i perfekt timing. Jag ska bara ta alla möjligheter som öppnas för mig på vägen. Göra det jag älskar. Detta är långt från omöjligt. Det är bara ingen som gjort det förr.  Snart är jag där.  


exempel på två behind the scenes videos som är perfekta exempel på min framtid ;) 
Jag ÄLSKAR Dance Academy by the way. Det finns på amerikanska Netflix och jag är obsessed. Här om dagen skedde dock en stor tragedi i ett avsnitt och jag har aldrig gråtit så mycket av en serie / film (inte ens Supernatural som jag också älskar. Inte ens Titanic.) Haha. I alla fall. ÄLSKAR denna. 
 
 




KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo