Publicerat: / Dans

Make Your Passion Your Paycheck

Jag längar så tills jag är igång med auditions och inspelningar igen (2015). Jag antar att jag behövde den här tiden för att allt händer av en andledning och pausen/tiden har bara gjort mig visare, mer redo och laddad. Den första instinkten man har är alltid den rätta och därför har jag inget annat val än att bara go for it and go BIG ;)!! Ingen risk är större än att inte följa sitt hjärta. Vi måste göra det vi drömmer om annars lever vi inte.  Det är det här jag ska kämpa för att få göra varje dag. Saker jag älskar. 
Tiden nu är viktig. Jag vill bara lära mig saker, växa, bli erfaren och bli bättre och bättre så att jag är ready to take on the entertainment capital!!! 
 
 
 
 
 
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo