Publicerat: / Dreams&Plans

Nu händer det grejer


Kände att jag verkligen vill berätta om detta... :) 
Hade en fantastisk kväll igår!! 
Här har ni en av de jag kommer bo med  i L.A och hon ska in i samma branch som mig, fast filmskapande/regissör istället för skådespelare. Det läskiga är att vi är så otroligt lika!! Vi har samma tankesätt, out of the box, larger than life och båda tror starkt på och lever efter The Secret / Law Of Attraction. Och vi har också samma syn på skitsnack och liknande.  Vi går numera i samma klass (dans) också och det är galet va världen är liten. Jag är så glad att jag hittat henne. Någon med vett liksom. 
 
Igår slog vi ihop our creative minds och planerade en del film, pratade NYFA, LA , skådespeleri/filmskapande, The Secret, About life och så vidare, medans vi lyxade till det med det goda i livet (choklad osv... Haha!!)
 
 
Surround yourself with positive, creative, amazing people that lift you higher :) 




KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo