Publicerat: / Dans

Träning, Dans, Glädje

 
 
Min vardag just nu:plugg. rep inför lucia & föreställning. träning. Har tyvärr inte fått någon julstämning detta året ännu. Med det kommer! Snart...
Jag lovar i alla fall mig själv att hur jag än känner , just workout. Det är vad jag mår super av. Så tycker jag att man ska tänka. Alltid. Vad det än är. Om man vet vad man älskar och vad man vill - så gör bara, för nu är det enda som existerar.
 
Var på min vän Oscars dansföreställning här om dagen och koreografin (modern) var helt fantastisk. Jag vill dansa mer igen och bli bättre så jag tror att jag kommer börja in den gruppen till nästa termin!! Sedan får vi se vad det blir mer för kurser! 
 
När det kommer till dansen känner jag också såhär att GOSH GIRL. Du brinner ju för det där så varför inte bara göra mer av det? Även om jag har mycket annat och ska satsa på skådespeleriet. Det spelar ingen roll. Jag fullkomligt älskar och dansa SÅ VARFÖR INTE LIKSOM? man ska alltid bejaka sin glädje. Gå åt det hållet du vet. 
 
 
Kram 
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo