Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Viktigt! Behöver ta upp det här

  Jag fick en kommentar av en läsare på mitt förra inlägg:

Och direkt kände jag att det här är någonting jag verkligen vill ta upp med er läsare som har drömmar, kanske som liknar mina. 
 
Det är inte mitt mål att bli ''känd'', tro mig ! Låten (hall of fame) gör mig bara väldigt rörd eftersom den säger ''you can move a mountain... osv'' Den berättar för oss att vi kan göra allt! Vi kommer lyckas för vi kämpar och tror på oss själva !

Jag tror på kunskap, hårt arbete och en passion till det man gör!
Jag brinner för musiken, dansen och skådespeleriet och det är det jag verkligen vill hålla på med, det är en kärlek till mig och jag blir glad bara jag tänker på det. Jag ska jobba så hårt för att få jobba med det och för att bli uppskattad för det.

Den här låten var det en vän som sa till mig att hon alltid tänker på mig när hon hör den. Den peppar mig och får mig att hoppas. Vilket är väldigt bra eftersom man ibland behöver någonting för att vakna upp, för att vilja fortsätta med ett leende på läpparna.

Jag tror på alla ord i denna kommentaren, och håller verkligen med!
Det är så himla sant, många går runt och säger jag vill bli kääääänd.. Men det handlar om att älska det man gör och jobba hårdare än alla andra för att bli bäst!
Har lärt mig mycket av detta från Michael Jackson..


SÅ DETTA VILL JAG ATT NI SKA FÖRSTÅ! Har ni målet att bli kända så kommer det bli betydligt svårare att lyckas, det kommer inte hålla längre, och ni kommer inte känna er så framgångsrika och lyckliga som ni hade om ni jobbat hårt, var riktigt talangfulla och får kärlek tillbaka genom det ni gjort.kram !


Postat av: Molly

DU ÄR GRYM<3 PUSS

Svar: <3världens bästa du!
Josefin Östevik

2013-04-13 @ 10:18:31
http://mollyrosenstroms.blogg.se

Postat av: Sara

Får du någonsin ångest över din ålder? För jag har samma mål som du och det känns som alla disney channel skådisar började med sina program runt våran ålder. Jag menar Demi Lovato var 15 när hon gjorde Camp rock, Debby Ryan var typ 17 och Zendaya var väl typ 13 när hon började med shake it up? Det känns som alla var så unga och att man börjar bli gammal liksom (Jag är lika gammal som du). Sammtidigt som vi sitter här hemma i Sverige och har inte ens möjlighet att kämoa för dem rollerna.

2013-04-13 @ 11:18:56

Postat av: Sara

kämpa

2013-04-13 @ 11:19:15

Postat av: Emma

Sv: Tack så hemskt mycket! Det förstår jag, är verkligen glad över att ha en själv :) du får väl spara ihop pengar eller önska dig en ;)

2013-04-13 @ 13:24:46
http://emmamaki.blogg.se

Postat av: Anonym

Kan inte du göra en 50 saker ni visste om mig-video?

2013-04-13 @ 23:59:27KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo