Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

☆ VISION BOARD ☆

(tidsinställt) Någonting jag kommer börja arbeta med är en vision board, varje morgon när jag vaknar kommer jag att se den framför mig och den kommer hela tiden hålla mig på rätt spår.
 
Meningen med en vision board är att man ska känna känslan av framgång / det man vill. Man sätter alltså upp bilder i ett slags kollage - men INTE för många! Det ska vara KLART vad det är du verkligen vill och älskar. Du ska också kunna göra det till ditt liv nu. Och se dig själv i din dröm. Alltså ett smart tips är att sätta dit en bild/bilder på dig för att se dig själv i din dröm, så att det är dig själv du tror på och inte bara sitter där och önskar att du vill bli som någon annan - då kommer det antagligen inte att gå.
 
Man ska fokusera på att sätta upp bilder/texter/affirmationer man VERKLIGEN känner ''wow'' över - det ska va en känsla som får dig att riktigt VILJA hamna där, och det kommer automatiskt få dig att varje dag ta stegen dit - what you think, you become.
 
Jag tror verkligen på det här, på MIG SJÄLV.♥


KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo