Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Svarar: ''Working Hollywood Actress''.....NU

 
Svar: Jag vet att många skådespelare/personer med skådespelarambitioner känner igen sig (varje ord) i detta. Så klart är jag en av dem. Dock var detta det som var mycket i mitt huvud mer förut. Det var en slags frustation och stress. Man bara ville slita sig över till L.A NU och vare med om en Hollywoodproduktioninspelning. (Inte för att jag inte vill det nu) Men det som jag insett nu.....
Är att det är möjligt!
Att det är möjligt om man gör det hela till en plan , lever den här och nu, och jobbar hårt. 
Ingenting kommer hända om man sitter och väntar... Väntar, med alla dessa drömmar i huvudet. 
Kom upp med en plan, sätt upp mål och vägar till målen. Sedan är det bara att börja leva! Gör vad ni kan med det ni har..Eller skapa någonting som ni inte än har.
 
Jag vill också säga att det inte är brottom. Världen finns kvar där ute. I Hollywoodbranchen spelar 30-åringar 17 år ibland. Det här är någonting jag lärt mig på senare tid. När jag var 14 och var i Los Angeles på Hey Hollywood Here I Come , var allt jag ville att bli en Disney-star. En skådespelare som ung tonåring. Det gäller att se vad man faktiskt kan göra och sedan, när man tittar på planen man har skapat....Fylls man faktiskt med lugn, glädje och excitement :) 
 
All it takes is all you've got. Det enda man kan göra är sitt bästa. Då kan man vara nöjd med det också. Tro, göra, och alltid leta efter öppna dörrar. Nej, vet ni vad. SKAPA öppna dörrar. Tur är ingenting bara vissa har. Tur är någonting vi skapar själva. Plantera någonting som kommer blomma upp så vackert senare. 
 
 
 
 
 


Postat av: ddianasliv.blogg.se

Bra skrivet! :)

Svar: Tack så mycket :D
Josefin Östevik

2013-12-29 @ 12:56:20
http://ddianasliv.blogg.se/KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo