Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

you are in charge ♥

Hittade den här bilden och började genast minnas tillbaka. Jag minns den där dagen, eller åtminstone den stunden. Bilden är tagen 13 juni 2010. Det är sommar och jag befinner mig i sommarstugan som vi hade haft, forever. Jag låg där och drömde. Det var kring den här tiden som mina stora drömmar verkligen blev seriösa. 
Så liten, bara 13 år. Jag visste att en dag kommer jag att lyckas. Jag hade inte kommit igång ordentligt än så detta var innan berg och dalbanan tog sin start.
Jag kommer ihåg hur jag mindes hur min pappa en gång sa till mig
''Det kommer bli någonting av dig. Det har jag alltid vetat''.
Jag har alltid hållit på med att uppträda, men när jag var väldigt liten ville jag bli forskare, delfinskötare osv. Fast jag hade redan drömmen om att bli artist. (det var den första drömmen)
Nu finner jag mig själv här idag... Fortfarande i grund och botten med samma dröm. Jag har inte tappat det och jag vet att det är någonting som inte kommer fade away. 

Det är rörande att tänka tillbaka på sin bakgrund, och på allt som har hänt med tiden. Det är viktigt för att hålla kvar sina fötter på jorden. 

Finns det någonting som är omöjligt? Gör det verkligen det? Titta på personerna som faktiskt har åstadkommit det ''omöjliga''. 
Det kan lika gärna vara du.
 
Så jag ber dig att titta dig själv i spegeln. Vem är du?


Vill bara ge er ett till råd, och det är att hålla sig till personer som sprider glädje. Folk som tror. De människor som inspirerar dig och gör dig till en bättre person. 
Det finns folk där ute som verkligen bryr sig, som bara går runt med ett leende på läpparna.

Jag vill tacka er som stöttar mig och håller mig motiverad. ♥Postat av: Frida

<3

2013-01-09 @ 10:07:43KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo