Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

CHARGE OF MY OWN SUCCESS - BE THE BEST YOU

Det är dags , dags att jag - (och ni!) förstår att det till 100 procent handlar om vad man gör, och inte vad man säger att man ska göra.
Det är så lätt att man glider ur sin motivation, och för stunder glömmer vad man verkligen vill. Glömmer vad det är som krävs. När man helt plötsligt märker att timmar blir till dagar, dagar till veckor och veckor till månader är då man inser hur viktigt det är. Hur värdefullt det är att göra det bästa med tiden man har, för den är en gåva! Och vi har inte våra viljor och talanger bara för att de ska slösas bort. 
 
 
vi är inte här bara för att det råkade bli så. Jag tror att vi var och en är här av en anledning.
Vi har inte råd att slösa bort oss själva. Vi är guld värda och vi ska vara vårt allra bästa. 
 
Dessa bidler är från en tid (Runt September (no braces there) ) då jag bara minns att jag var glad. Jag hade hållt mig till att vara hälsosam, så länge, och det kändes på insidan och ut. Det rör mig och se bilder på mig själv när jag är glad. Det får mig att alltid vilja vara det. Att göra mitt bästa för att jag ska vara den bästa jag någonsin kan vara. Jag tror (jag vet) att jag har talangen, the mind , kraften och chansen till att kunna bli allt jag vill. JAG kan det. Jag är den enda som kan se till så att det stämmer också.
 

KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo