Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

ATT FÅ SINA MÅL UPPNÅDDA

Jag har nämnt att jag har mina mål specifikt nedskrivna. Det är ju så viktigt. I alla fall. Någoning jag har tänkt att börja med, från och med igår innan jag skulle gå och lägga mig - är att läsa upp dom. Jag tänker upprepa mina mål 1 gång om dagen. Jag tänker testa nu och se vilka effekter det kommer att ge. Jag tror starkt på att det faktiskt kommer att hålla mig på rätt bana, och få mig att kryssa i dom allt mer, snabbare och oftare.

-Det är lätt hänt att man glömmer bort sig. Kommer på lite då och då att just ja det var ju mina mål... Så att verkligen dag efter dag, kväll eller morgon eller när som passar dig bäst. Läs upp dom och upprepa dom för dig så att du vet vilka dom är och får en extra pepp. 
-Gör specifika mål! Just nu har jag mål under kategorierna ''Fall/Winter 2013'' och ''Fitness goals''. Hälsa/Träningsmål finns med i den första också men inte lika många. De har jag i Reminders på min MacBook och i min iPhone. Men specifikt menar jag också någonting du kan förstå, någonting du vet när du uppnått. Exempel: ''Bli bra på att sjunga'' till  ''Klara av den här låten''.Jag skulle rekommendera att ha en sådan slags ''deadline''! Det blir enklare att fokusera på vad som gäller just nu. Hur många mål kan du nå? 

-Mina stora och långsiktiga mål har jag nedskrivna i en bok. Forsätt alltid att sätta upp nya. Åh vad glada vi kommer vara och va bra vi kommer må när vi utvecklas och klättrar uppåt och uppåt!






KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo