Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Catching Fire: Jag ryser!

SPOILER VARNING! Det är nästan så att jag ångrar att jag såg den eftersom jag läst boken..men jag var så nyfiken.! Så om ni inte läst boken och bryr er, titta på egen risk!

Jag älskar The Hunger Games. Efter filmen blev jag helt förtrollad. Lyssnade på musiken, körde monologer och läste båe 2an och 3an. Här är trailer 2 till catching fire som har premiär den 20 November i Sverige. Ska gå på premiären och jag är så himla taggad. Jag kan inte vänta. Av någon anledning när jag tittade på trailern brast jag ut i gråt, jag vet inte om det var glädje, sorg, excitement, att jag var så inne i handlingen eller om det är för att spela i en sån här film en dag är någonting jag vill så mycket..Och insåg att det är dags att kämpa så himla hårt. Känner mig inspirerad.

Enough of that, var beredd på rysningar om ni är en film-och THGNerd som mig. 
Ljudet i slutet alltså...

 


Postat av: Amanda [SPONTAN]

Jag hoppas att tvåan blir bra, blev nämligen så himla besviken på första. Den levde verkligen inte upp till boken men det kan ha berott på att jag läste den tjugo gånger innan jag såg filmen ^^

Svar: Jaha... förstår. Tycker faktiskt 1an är riktigt bra som film om man kollar på alla filmer som finns där ute, och inte jämför med boken.. Men iallafall jag tror 2an kommer bli riktigt bra faktiskt! trailern verkar visa det.
Vi får se, har nog lite förväntningar på den, boken är så otroligt bra!
Josefin Östevik

2013-09-24 @ 18:36:00
http://spontan.blogg.se

Postat av: Linn Strömberg

OMG! MÅSTE SE!

Svar: do so, I love the book!
Josefin Östevik

2013-09-24 @ 19:16:35
http://cigarettesncush.blogg.se/



KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo