Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

#ChangeItUpFall2013 ♥


Nu gäller det bara att ligga i. Att inte halka av och att förbli inspirerad och motiverad. Det kommer komma dåliga dagar och motgångar, men det är bara för att man ska märka skillnad på när man mår bra och saker går framåt. Men nu vet jag i alla fall att det är upp till mig vart jag hamnar, hur jag lever mitt liv och hur jag spenderar mina 24 timmar om dagen. 

Jag har planerat massor idag. Och fått Mountain Lion till macen så jag nu ha kunnat skriva upp mina mål och projekt. Det går framåt. Det ska fortsätta gå framåt. Jag ser fram emot att checka av mina mål. 
Jag är redo nu och jag tänker inte ''börja om'' någon mer gång. Nu ska jag utmana mig själv. 
 
Konsten att ha självdisciplin och att vara framgångsrik är att alltid göra det man borde göra, även när man inte känner för det. Att göra slitjobbet först och få betala för det sen.




KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo