Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

FIGHT DARLING

Jag kom hem från streeten för ett tag sen , weeee!
Och nu ska jag skriva klart min låt som jag gör och snart ska spela in på Singer/Songwriter klassen.  Jag har ett stick kvar. Men behöver hjälp med instrument. Har inte gjort någonting på den fronten.

Iallafall! Det här känns som words to live by ! Man ska tänka att veta att snart , om man pressar lite till kommer någonting underbart att hände. Dom som försöker är dom som vet. Och om du stannade kommer du aldrig veta. 
Någonting att försöka påminna sig själv om så ofta man kan.

Fortsätt fortsätt och tryck på lite till, höj dig någon nivå, tryck tryck, höj en nivå till. Kämpa kämpa. Sedan bara POFF där dök toppen upp. 




KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo