Publicerat: / Fitness

IT'S TIME TO BEGIN!

bilderna är mina egna från mitt hälso/träningskonto på IG. kommer inte avslöja det än på ett tag så don't ask..;)
 
Jag ska lägga extra fokus på hälsa och träning nu. Inte någonting halvdant. Det är verklien dags. Ni kanske vill hänga på? Jag ska i alla fall kicka igång allting igen med en 2 week challenge. Jag ska äta rent utan något fusk i 14 dagar. Sedan efter det kommer jag att köra med 1 cheat meal i veckan , eller någonting att unna sig en gång i veckan. Sedan finns det ju massor av nyttiga snacks att äta annars. 
 
Här har jag några träningstips till er!♥
 
♥ När du vill men inte känner för att träna/springa , tänk ''Åh va stolt och glad jag kommer vara när jag kommer hem igen'' och också hur du kommer känna dig om du inte går ut. Jämför de två och bara gör det.
♥Vet att ''allting är svårt innan det är lätt''. 
För att inte släppa taget i början. Om du känner dig urusel, och att det är otroligt jobbigt och hemskt. Du känner dig så bra efterråt, och efter ett tag när du gjort det kommer du känna att det är enklare och enklare och du kommer bara villa fortsätta att utmana dig själv när du känner hur bra du mår och när du märker skillnad.
♥Sätt upp mål
specifika mål. Gärna i en checklista. Jag använder mig av Reminders i min MacBook. Finns även på iphone. Wunderlist är också bra. Annars skriv upp på ett papper eller white board med rutor att kryssa i. Ibland kanske du kan belöna dig själv när du nått ett mål. Typ ta hand om dig själv, köpa någonting du velat ha länge, eller göra någonting annat du verkligen tycker om. 
 
Sötsugen? Cravings om att äta upp hela kylskåpet, och även grannens kylskåp? 
-Drick en kopp té eller ta vatten då du blir sötsugen. Borsta tänderna kan du också göra. Eller gå bara ut, ut och gå. Direkt när det händer! Du kan också försöka visualisera de båda alternativen, hur du kommer känna, vad det kommer att leda till. Ställ dig framför spegeln och upprepa något i stil med ''you can do this''ända tills du tror på dig själv. Sedan bara fortsätt med din dag :)
 
Lycka till nu! Det är superkul om ni vill vara med , och kommentera gärna hur det går, era framgångar, och så klart om ni har någon motgång och vill ha hjälp..
Jag kommer gå hela vägen! Det har jag bestämt mig för.
 
 
 




KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo