Publicerat: / Fitness

SÅ FÅR DU MOTIVATION TILL ATT TRÄNA OCH LEVA HÄLSOSAMT

-Försöker också träna, hur får du motivation? :)
-Det är så härligt att träna! Tappar du aldrig motivationen?
Jätteroligt att jag får såna här frågor, det är saker jag vill snacka om i youtubevideos om jag väljer att sätta igång med min kanal! Klart händer det att jag tappar motivationen. Jag är mänskligt och det är OK. Det jag gör är att jag vänder på det på en gång och no matter what I feel, I stick to my plan.

Om du inte känner dig motiverad att gå till gymmet eller gå ut och springa, eller träna överhuvudtaget... Om du känner för att vara lat eller ta tag i de där sockriga onyttigheterna (som är helt okej att ta lite av ibland) ....

         Fråga dig själv dessa 2 frågor.


1. Vad vill jag? Detta är dit du är påväg. Om du kör någonstans vet du vart du ska någonstans, annars kommer du ju såklart inte fram. 

2. Varför vill jag det? Detta är varför du vill/behöver fram dit. Detta är din motivation. Ju starkare dina anledningar är, desto bättre och mer motiverande.

-Vad som händer sen: Nu kan du som nummer tre göra en plan. Bryt ner överväldigande och komplicerade mål och steg till supersmå lätta steg och börja på nummer 1. The secret to getting ahead is getting started.

Det handlar om att veta att du är VDn över ditt liv, din glädje och var du hamnar. När du har lärt dig detta kommer du göra bra val automatiskt. Då kommer du förstå att det handlar om en livsstil och inte en snabb ändring. Om du vet att du är den enda som bestämmer över var du ska hamna, vem du är och vad du stoppar i din kropp etc.. då kommer fantastiska saker hända dig :) 

 

 

 

 

 

 

 

 Postat av: Claudia

Haha jahaja! :) Åå tack så mycket

2014-03-04 @ 18:03:32
http://claudias.forme.se

Postat av: emelie andersson

sv: oh vad roligt :D tänk typ att få bo där :)

2014-03-04 @ 19:58:54
http://emeliiiiieandersson.blogg.se

Postat av: Ida Lindborg ♡

Braaaa!!

SV: Tusen tack! D

2014-03-04 @ 20:14:33
http://photobylove.se/

Postat av: Linnéa

Kan verkligen rekommendera filmen, superbra :p

2014-03-04 @ 20:27:57
http://linnealiebig.blogg.se

Postat av: frida christina

Vilka bra tips!

Svar: tack! de är dom verkligen :)
Josefin Östevik

2014-03-04 @ 21:20:25
http://fridachristinas.devote.se

Postat av: Zulker Nine

Bra skrivet, motivation kommer från djupt inuti i individen det är viktig att ha motivation annars ger man upp så frågar man själv *frågorna som du skrev typ* Kan man besvara när man känner att man vill ge upp :) Gymmar du bara eller tränar du nått annat ?

2014-03-04 @ 22:23:05
http://fitnessdairy.blogg.se/

Postat av: Johanna - Träning, Hälsa & Vardag

Så smart skrivet! Ibland kan man verkligen få känslan av att bara ge upp och då gäller det att vara stark och påminna sig själv om varför man började!

svar: Ja det är en stor fördel att ha egen lägenhet! Köper hem nya och hälsosamma grejer hela tiden och det är superkul att experimentera :D Och dessutom utan att någon kikar en över axeln och frågar vad tusan man håller på med typ, haha :D

2014-03-06 @ 18:33:39
http://johannamariakallgren.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo