Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Kan inte säga det bättre

 
 
 
 
Precis såhär!! Jag hoppas du förstår att om du inte tar risker för att leva ett liv du älskar, har du tagit den största risken någonsin. So go out there. Börja göra mer av det där du går och tänker på. Spela upp filmer i ditt sinne varje dag där du gör de där sakerna du drömmer om. Följ hjärtat och gör småsaker som du blir glad av, ta baby-steg varje dag och fokusera bara på vad du gör just nu. Ha den stora visionen klar, låt den spelas upp i ditt huvud och vet att den finns där runt hörnet och att den är påväg till dig. Oroa dig inte över hur det ska gå till. Bara gör mer och mer av det du vill hålla på med!
 
 
Idag skrev jag om mitt CV på ett nytt konto på statist.se . En vecka kvar tills jag tar mina headshots!! TAGGAD till tusen. Någonting annat jag attraherat in i mitt liv är att jag numera dansar 8 gåner i veckan och 6 av dom är inom skolan så det tar ingen tid utanför skolan. Endast två klasser på torsdagar :) 
Har förövrigt hittat en tjej i min klass som även hon har tänkt plugga på NYFA Los Angeles. Men regissör-inriktingen. Fantastiskt kul!! En till roomie, förhoppningsvis!!
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo